Nespresso kávou festivalu

Festivaloví návštěvníci se mohou opět těšit na oblíbenou kavárnu Nespresso Café na svém tradičním místě a nově i na kávové Nespresso momenty v Grandhotelu Pupp.

Filmové fanoušky v Karlových Varech od prvních chvil festivalu hýčká prémiová káva Nespresso, kterou si mohou vychutnat v příjemných prostorách pop-up kavárny Nespresso Café. Ta je tradičně v blízkosti hotelu Thermal a návštěvníci v ní najdou nejen útočiště pro načerpání sil u lahodné kávy, ale i inspirativní místo ideální ke vstřebávání filmových zážitků.

V horkých letních dnech si dopřejte speciální nabídku ledových drinků, které osvěží každého, kdo do nočních hodin užíval filmů nebo zábavy. Spolu s Nespresso Coffee Ambassadorkou objevíte netušené možnosti kávy v rámci Masterclass v Nespresso Café, a pokud se trefíte do té pravé hodiny, zažijete i nepředvídatelné happy hours s ochutnávkou kávových drinků. My ochutnali kávový koktejl s bezinkovou limonádou, který nás opravdu nakopnul zpět do života.

Když navštívíte tuto výraznou kavárnu uprostřed města, tak tu vždy potkáte někoho, kdo si také dopřává ledovou kávu nebo malé silné espresso. Je to opravdové místo setkávání pro každého významného hosta festivalu a tedy i pro nás, kteří o festivalu informujeme jeho hosty. Navíc máme ještě takový menší „point“ hned vedle Puppu jako součást Moet lounge. A tato firma se stará také o to, aby podpořila festival jinak, než kávou. Proto můžete vidět např. soutěž Nespresso Talents, kde podporují nové talenty.