Tip na letní Spices

Pokud se chcete nechat přenést do slané svěží přímořské atmosféry atlantického pobřeží Francie, tak v sobotu 3. srpna a 10. srpna můžete ochutnat výběr delikátních čerstvých ústřic a kaviáru, které budou podávány na terase restaurace Spices mezi 12 hodinou a 17 hodinou.
Výběr someliéra, šampaňské Veuve Clicquot Brut, které si můžete vychutnat buď po sklence nebo celou láhev, zdařile doplní a probublá příjemnou letní pohodu.

V této restauraci jste již zvyklí na samé gurmánské speciality a toto menu je jen důkazem, že nás stále může něčím potěšit. Navíc v zahradách Starého města dostane posezení zvláštní atmosféru.

Ústřice, kaviár a šampaňské – to nás čeká v této nabídce. V menu dále najdete ty Gillardeau nebo Poise a z bublinek třeba Veuve Clicquot Brut.