Švýcarská krása La Prairie

V Praze se otevřel unikátní prostor La Prairie Atelier kosmetické značky La Prairie a měl by nadále rozšiřovat služby českým zákaznicím.

Oficiální gala koktejl, kterého se účastnili zástupci společnosti ze Švýcarska a exkluzivní distributor Glamour Distribuce, vážení hosté a významné osobnosti. Večerem provedla Pavlína Němcová, modelka a moderátorka, která je známá svým nestárnoucím vzhledem i láskou k Francii, kde mnoho let žila. Byla tedy tou pravou průvodkyní světem francouzské péče a jejího nového království v Praze.

Design prostor je čistý a nadčasový.

Švýcarská značka La Prairie je déle než 85 let synonymem nejvyššího omlazení pleti. Butikový koncept je ojedinělým počinem, v Evropě podobný nenajdete. Je předzvěstí budoucích kroků značky, jejíž produkty si oblíbily ženy po celém světě. La Prairie chce klientkám umožnit pocit luxusu ve všech jeho podobách, jak v unikátních rituálech a anti-agingových přípravcích, které po léta vyrábí a jejichž receptury přísně tají, tak i v ojedinělém přístupu prodeje.

Leona Machálková je také fanynkou značky.

Velegantním prostředí La Prairie Atelieru se snoubí puristický styl švýcarské značky s monumentálním duchem Prahy. Čistý design prostoru navrhlo prestižní francouzské interiérové studio 7 LIEUES. Dominantou šedo stříbrného interiéru je originální světelná dekorace, připomínající stékající ledovcovou vodu ze Švýcarských Alp, společně s impozantními sloupy historického domu situovaného nedaleko nákupní tepny Na Příkopě v ulici Jungmannovo náměstí 6, kam můžete kdykoliv zavítat a okusit tuto péči.

Otevření se účastnilo mnoho hostů.
Vpravo Bára Bergová z pořádající agentury BB media.