Chateau Mcely jezdí Lexusem

Před nedávnem vznikla nová spolupráce mezi značkou aut Lexus a hotelem Chateau Mcely, která jen navazuje na mnoho takových spoluprací aut a hotelů, které známe z jiných lokalit. Zákazníci se mohou těšit na jízdu v hybridním autě, které respektuje ekologický koncept hotelu.

Uniknout od ruchu velkoměsta a každodenních starostí do přírody a nechat se rozmazlovat potřebujeme čas od času všichni. Chateau Mcely nabízí jedinečný zážitek. Zámecký eco-chic hotel leží hodinu od Prahy a je ideálním místem, kde strávit prodloužený víkend. Luxusní restaurace Piano Nobile servíruje sezónní á la carte menu a suroviny vybírá převážně od místní dodavatelů. Zaručený odpočinek pak najdete v lázních Mcely Boutique SPA, ve kterých můžete využít saunu, vířivku a přírodní biologické jezírko. Pokud si pobyt budete chtít zpestřit výletem po okolí, pro ubytované hosty je zde tedy možnost zapůjčení luxusního vozu Lexus RX a Lexus ES s hybridním pohonem, který je navíc šetrný k přírodě. 

Model Lexus ES je oblíbený pro svůj městský look hlavně k jízdám právě po městě, ale tento model je připraven čelit výzvám venkova a může vás dovést během relaxu na místa, kde budete objevovat krásy okolí tohoto vyhlášeného hotelu. Přitom nemusíte myslet na spotřebu ani to, že byste škodili přírodě. Navíc tento model je pohodlný a příjemný, sedačky plně respektují ergonomii těla a interiér připomíná designový lounge hotelu. Chvílemi i zapomenete, že jedete autem a to o odpočinku přeci patří.