Napijte se na Nový rok

Společnost Hennessy oslovila známý bar AnonymouS, tedy potažmo jejich barmany, aby vytvořily speciální koktejly pro nadcházející sváteční sezonu. Vznikly z toho tři nápoje, které reprezentují zimu, Vánoce a Nový rok. A ten bublinkový ve stylu Moët & Chandon si představíme.

Kochejte se tedy nejen úžasnými dekoracemi a zasněženými ulicemi Prahy, ale doma si navoďte atmosféru koktejly, z těch nejkvalitnějších surovin a nápojů. Vybrali jsme pro vás jeden z nich, který podle nás patří k těm top, tedy s názvem „Nový rok“ a tady je recept. Nápoj se navíc jmenuje „Czech 89“, takže je zároveň vzpomínkou na výročí, které letos slavíme.

Takže tady jsou ingredience:

30 ml Belvedere Vodka 

0,5 ml Becherovka 

10 ml Simply sirup

15 ml Citrónová šťáva 

Vše dolité tím nejlepším šampaňským značky Moët & Chandon. Garnish bude prach mandarinky sušené mrazem a nebo sušené standardně. Vhodná sklenice je určitě typ „flétna“, ale můžete použít jakoukoliv najdete doma. Nadávkujeme ingredience do míchací nádoby, kromě šampaňského. Naplníme ledem a řádně vyshakerujeme. Zcedíme do sklenice typu flétna a dolijeme bublinky. Ozdobíme mandarinkovou anebo pomerančovou kůrou a vzpomeneme si na rok 89. Láska a pravda zvítězí!