Elegance a nadčasovost v podání rodinné firmy Elega

Precizně zpracované kabelky jsou investice do budoucnosti a také největší láskou všech žen. Vybrat si v dnešní době takovou, která vám bude vyhovovat, není, s ohledem na přesycený trh, příliš velký problém. Pokud však chcete spojit nákup kabelky s dobrou investicí, pak není čas na experimenty. Mnoho lidí dnes stále spoléhá na kultovní a slavné značky, ale na trhu jsou i jiné, které jsou unikátní a zdůrazňují individualitu.

Foto: archiv Elega

Rodinná firma Elega se věnuje výrobě luxusních kožených kabelek a doplňků již přes třicet let. Jejich výrobky se vyznačují jedinečným střihem, vysoce kvalitními materiály, elegantním designem a širokou šká­lou barev. Jsou všestranné a praktické. Majitelka firmy, Eva Šedinová se zaměřuje na dámské ka­belky, které jsou nadčasové a budou pokladem po několik generací.

Foto: archiv Elega

Právě udržitelnost je tématem, které je ve společnosti aktuální, a pro rodinné firmy zcela zásadní. Oproti velkým společnostem, které propagují “fast fashion”, a vyrábí produkty se sezónním vzhledem i životnostní, nabízejí tyto menší podniky výrobky v malé sérii, detailní propracování a design, který neomrzí. To vše platí i pro českou značku Elega, jejíž hnací silou je obzvlášť pečlivý přístup k práci, ke kvalitě pro­duktů a tradicím.