MCM je v Čechách

Luxusní multibrandový butik The Store exkluzivně uvedl německou módní značku MCM na český trh. Slavnostní párty k představení této značky a její kolekce SS19 proběhla ve stylu disco v hotelu Mama Shelter v Praze.

Stylista Filip Vaněk s Monikou Marešovou

Na velkolepý večírek zavítali nejen české a slovenské celebrity a příznivci této originální mnichovské značky, ale i regionální prezident značky Eric Erhardt se svými kolegy. Na hosty, mezi kterými nechyběla topmodelka Denisa Dvořáková, Monika Marešová, Kateřina Sokolová, Nikol Švantnerová, Aneta Vignerová, Karolína Chomistek, Zorka Hejdová, Beata Rajská, Andrea Verešová, Sagvan Tofi a mnoho známých módních blogerek a influencerů, čekala nejen exkluzivní prezentace produktů z letní kolekce značky MCM a speciální míchané nápoje, ale také překvapení v podobě akrobatického vystoupení skupiny Losers. O taneční zábavu se postaral speciální host DJ Skalka, který si připravil videodiskotékovou retro párty, slovenský influencer Dalyb a DJ Fatty. Celá párty se nesla v retro stylu osmdesátých let a dresscode zněl jednoznačně disco.

Módní kritička Františka Čížková

MCM je luxusní značka cestovního zboží a příslušenství s postojem definovaným kombinací současné estetiky a zaměření na funkční inovace s využitím špičkových technik. Společnost MCM, která byla založena v roce 1976 na vrcholu mnichovské kreativní renesance, dnes prostřednictvím své asociace s uměním, hudbou, technologií a cestováním ztělesňuje smělost, irrelevantnost a aspiraci. Vždy hledící vpřed, MCM soustřeďuje svou činnost na způsobování převratu kombinací klasického designu s futuristickými materiály. Přitahující generaci globálních Nomádů – snílků, kreativců a digitálních nadšenců – je značka MCM určena zákazníkům bez omezení věkem, pohlavím, pravidly a hranicemi. To je nová škola luxusu. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *