Převezte šampaňské v Rolls Royce

Výrobce luxusních aut značky Rolls-Royce odhalil nový „Champagne Chest“, tedy set na uschování šampaňského, který je stejně luxusní a extravagantní jako modely této britské značky.

Sami tvůrci jej popisují jako „vybavení určené k potěšení, vhodné pro nejexkluzivnější prostředí od jachty po terasu soukromé rezidence, což přesně odpovídá vysoké kvalitě a řemeslné úrovni, v které jsou vyrobeny všechny vozy Rolls-Royce. Vůz na šampaňské má obrobený podvozek z hliníku a uhlíkových vláken, který je potažen vysoce kvalitní kůží a dřevem Tudor Oak stejně jako je tomu u skutečných vozů Rolls-Royce. Návrháři na něm krásně umístili logo Spirit of Ecstasy, nejjemnějším a nejelegantnějším způsobem.

Při stisknutí tlačítka se horní a boční strany hrudníku rozkládají směrem ven, aby se odhalily čtyři ručně foukané, křišťálové, šampaňské flétny „uspořádané tak, aby vyvolávaly vzpomínky na motor V12“. Ty mají leštěný hliníkový podstavec s nápisem RR. Strany tzv.hrudníku také odhalují dvě pomyslné houpací sítě pro bezpečné uchování vybraného ročníku Champagne. Víko také zasahuje do servírovacího podnosu. „Champagne Chest Rolls-Royce Motor Cars je velmi moderní a hlavně společenský přírůstek rodiny z kolekce příslušenství,“ komentoval tuto kolekci Gavin Hartley, vedoucí zakázkového designu firmy. Rolls-Royce Champagne Chest bude k dispozici prostřednictvím prodejců luxusních automobilů po celém světě s cenovkou cca 47 000 USD, tedy asi 1 milion korun.