Hublot Open

Značka HUBLOT uspořádala tenisové odpoledne Hublot Open se svojí ambasadarkou Karolínou Plíškovou.

Sportovně zaměřená akce se konala v tenisovém resortu Vista resort & club v Praze, kde si Karolína se svými tenisovými kolegy, Bohdanem Ulihrachem, Pavlem Víznerem a kapitánem českého ženského tenisového FedCupu Petrem Pálou, zahrála exhibiční tenisový zápas. Karolína Plíšková, známá jako AceQueen, si na konci dne zahrála tenis i s účastníky akce a jejich dětmi.

Barbara Nesvadbová s Michalem Hrdličkou

Karolína Plíšková a její Nadační fond Karolíny Plíškové i značka Hublot dlouhodobě podporují nejrůznější charitativní projekty, proto ani na této akci nechyběla dražba zajímavých sportovních předmětů jako podepsaný dres Pavla Nedvěda, podepsaný dres Diega Maradony, VIP vstupenky na Ligu mistrů nebo tenisová raketa Karolíny Plíškové, se kterou vyhrála letošní turnaj v Římě. Celkověse podařila vydražit částka 200 000 Kč a tento výtěžek byl věnován panu Prof. PaedDr. Pavlovi Kolářovi, Ph.D. na kliniku Centrum pohybové medicíny, konkrétně na zakoupení speciálního manometru, který slouží k diagnostice refluxních onemocnění žaludku.

Na události nechyběly ani známé české osobnosti jako již zmínění tenisté Bohdan Ulihrach, Pavel Vízner a Petr Pála, vážený pan doktor Pavel Kolář, kondiční trenér Marian Jelínek, fotbalový agent a bývalý profesionální fotbalista Karol Kisel, moderátorka Petra Svoboda, ale také bývalá česká běžkyně na lyžích a olympijská vítězka Kateřina Neumannová, módní návrhářka Tatiana Kovaříková a v neposlední řadě také česká spisovatelka a zakladatelka nadačního fondu Be Charity Barbara Nesvadbová, která spolu s Michalem Hrdličkou dražbu moderovala.