Chlap bídná, nádoba hříšná

Spisovatel, dobrodruh a cestovatel Honza Drobný přichází s novým formátem svých vystoupení, a to s prvním zábavně poučným cestopisným stand-upem s názvem Chlap Bídná-Nádoba hříšná. Ten se uskuteční v Praze 16. září 2019 v 19 hodin v Divadle U Hasičů.

Před šesti lety se Honza Drobný rozhodl udělat ve svém životě zásadní změnu a postavit se složité životní situaci čelem tím, že vycestoval do zcela neznámých zemí mimo Evropu. Totálně odlišný svět byl dle autora tím nejlepším způsobem, jak „najít“ nového Honzu a toho starého nechat za sebou.  Všude ho doprovázel jeho psí parťák Teky, kterého se ujal již jako hendikepovaného. Protože pán by svého psa neměl nikdy opustit, bylo naprosto samozřejmé, že odcestují společně. Motto „Vždy je cesta“ naskočilo Honzovi v jeho životě hned několikrát.

Stand-up s promítáním je plný životních okamžiků, nečekaných situací i dobrodružství a představuje příběh o schopnosti i ve složitých situacích nahlížet na věci z různých úhlů a neztrácet humor, klid a rozvahu. Jedná se o přirozený přerod z původního standardního promítání fotek a videí z cest, které společně s nezaměnitelným stylem Honzova vyprávění a úžasné atmosféře v publiku, se postupně proměnilo spíše v představení. Pro letošní rok se tedy Honza rozhodl tyto svá vystoupení pojmout právě jako zábavně poučný stand-up s promítáním a nazvat ho dle vlastního rčení, které užívá v situacích, když ho někdo příliš chválí: Chlap bídná, nádoba hříšná. Vstupenky na stand-up, který bude v divadle U Hasičů dne 16. 9. je možné zakoupit online již dnes! A pokud chcete spojit zábavu s motivací k vlastním výzvám, tak si jej nenecháte ujít.