La Gallery Novesta mění koncept

Po šesti letech kontinuální podpory zejména českých módních designérů se spojila La Gallery Novesta s bratislavským konceptem M.ONA fashion store, aby mohl v historickém centru Prahy vzniknout VIDDA fashion and living concept store , nový ráj pro milovníky módy a designu.

Prostor pro (ne)skutečné okamžiky skutečných žen, to je motto tohoto obchodu. Nový concept store VIDDA zůstává v historickém centru Prahy a koresponduje s celkovou myšlenkou udržitelné módy. Komplexní zážitek spoluvytváří butiková kavárna a tak kromě příležitosti objevovat a podporovat česko-slovenskou módní tvorbu nabízí i možnost realizace komorních akcí, setkání se zajímavými osobnostmi, pravidelnými přednáškami a autorskými módními přehlídkami. 

Koncept nového interiéru vychází z přírody, protože příroda je život. Organické prvky v prostoru realizované ve spolupráci s českým studiem GRAVELLI** podporují pocit zklidnění a rovnováhy. Atmosféru dokonalého zázemí ještě umocňuje vůně vynikající kávy z unikátní bratislavské kavárny black. Hlavní myšlenkou konceptu je: „Vybírejte dobře, kupujte méně a užívejte dlouho.“ Do portfolia VIDDA fashion and living concept store patří v současné době více než 50 návrhářů a šperkařů. Jmenovitě například Pavel Berky, Klára Bílá, JSEM, Michael Kováčik, LA FORMELA, Hanuš Lamr, MUSA, Nomio, Zoltan Toth a další. Více informací naleznete na jejich webových stránkách www.vidda.cz nebo se vydejte rovnou tam a ochutnejte si tento zážitek na vlastní kůži.