SodaStream mění pravidla

Velkolepé představení nového konceptu značky SodaStream s mottem „měníme pravidla“ se konalo v historické budově Národního muzea a svou okázalou produkcí drželo rozhodně krok. Špičkový catering i zajímavý program dal vidět, že firma patří mezi špičky v oboru.

Za účasti řady známých osobností i izraelského vedení společnosti představil SodaStream novou kategorii společenských a volnočasových lahví „Voda s sebou“. S jejich pomocí hodlá měnit některá zažitá pravidla a svým dílem přispět ke společenské změně. Slavnostní večer se uskutečnil v prostorách nově zrekonstruovaného Národního muzea a zúčastnilo se jej na 250 hostů. Mezi pozvanými nechyběly známé osobnosti včetně Karla Vágnera, vítězky soutěže krásy Miss ČR 2019 Denisy Spergerové, moderátorky Nikol Moravcové, blogerky Dominiky Myslivcové nebo Egona Kulhánka, ředitele Hudebního divadla Karlín. Společenská akce, kterou provázel herec Jakub Kohák, měla nabitý program. Na pozadí scének z filmových hitů i závěrečné hrané scénky, prokládané vstupy moderátora a projevy zástupců společnosti SodaStream, byl představen nový typ lahve s názvem „Voda s sebou“.

A co říci o nové lahvi? Nový typ lahve umožňuje mít vodu neustále při sobě a kdykoliv si ji doplnit. Lahev je vyrobena z plastu bez BPA, je umyvatelná v myčce a snadno se vejde do kabelky nebo tašky. Díky svému designu a oblým křivkám rovněž nabízí mnohem estetičtější variantu k PET lahvím. Je opatřena elegantním poutkem pro praktické nošení, které je ve stejné barvě jako dno – v černé nebo světle růžové. Hermetické kovové víčko zabraňuje vytékání čerstvé perlivé či neperlivé vody a dostatečně široké hrdlo umožňuje použít kousky ovoce, bylinek nebo zeleniny na dochucení vody.