Yes novému séru

Klinika Yes Visage představila nové sérum Hyaluron Elixir, které napomáhá prodloužit mladistvý vzhled. Představení tohoto mimořádného produktu si nenechalo ujít mnoho známých osobností.

Kmotrami nového produktu Hyaluron Elixir Serum Kliniky Yes Visage byly zpěvačka Tereza Kerndlová, moderátorka Petra Křivková-Svoboda a blogerka Nikol Moravcová . Celý křest moderovala čerstvá dvojnásobná maminka Petra Křivková-Svoboda, kterou po odborné stránce doplnila uznávaná odbornice anti-agingové medicíny MUDr. Zuzany Kolací z kliniky. Jak známá moderátorka, tak i oblíbená blogerka se přiznaly, že v době, kdy se naplno věnují mateřským povinnostem, potřebují pro svou pleť životabudič, který ji v jednom kroku omladí, vyhladí a vypne. Tereza Kerndlová zatím podobné starosti nemá, ale díky své práci potřebuje vypadat vždy a za každé situace dobře, a s tím ji nyní může pomoci právě tento produkt.

Víte proč je pro naše zdraví a krásu kyselina hyaluronová tolik důležitá? „Lidské tělo v nadpoloviční hmotnosti tvoří voda, není tedy žádným překvapením, že udržení dostatečné vlhkosti v pokožce a tkáních je velkým předpokladem k prodloužení mladistvého a zdravého vzhledu. Bohužel věkem se tato vlhkost vytrácí díky přirozenému úbytku kyseliny hyaluronové. Prvními viditelnými známkami jsou vrásky a ochablá pleť,“ vysvětluje MUDr. Zuzany Kolací z Kliniky Yes Visage.