Itálii a biokosmetiku spojuje Damibio.cz

Manželé Eva a Jiří Grund vytvořili prostor, kde se setkají čeští klienti s příběhy italských bio kosmetických značek. Klienti zde najdou jen to nejlepší, co tato země nabízí a vše osobně vybírané zakladateli.

DAMIBIO je koncept, který organicky vznikl z touhy k návratu k přírodním produktům, které člověka provázely životem od nepaměti. Přináší ucelené řady produktů, které jsou čistě rostlinného původu. Všechny rostliny použity na výrobu kosmetiky byly vypěstovány farmáři ve slunné Itálii podle nejpřísnějších pravidel ekologického zemědělství a jsou patřičně certifikovány. Mezi nimi najdeme značky Bio Snail, Essere nebo Eterea Cosmesi Naturale a mnoho dalších.

„Všechny firmy, které jsme pečlivě v Itálii vybrali, jsou vedeny jejich majiteli a zakladateli nejenom typicky italskou vášní, ale i hlubokým smyslem pro poctivost a zodpovědnost. Tito lidé jsou opravdovými garanty kvality, kterou koupí těchto produktů dostanete. Než jsme uvedli tyto produkty na český trh, testovali jsme je na naší rodině. Byli jsme svědky nejednoho zázraku, kdy akné dospívajícího syna, se kterým se léčil až v motolské nemocnici, zmizelo po používání krému do tří neděl,“ říká Eva Grund, zakladatelka DAMIBIA. 

Mezi majiteli značek najdeme mnoho neuvěřitelných příběhů, např. mladou vědkyni, která se svojí profesorkou vyrábí kosmetiku z pivního sladu se světovým patentem nebo třeba rodinu z okolí Neapole, která většinu bylinek pěstuje na svých polích a používá staré recepty ještě z římských dob. Šnečí farma u Rimini, kde celá vesnice pěstuje humánním způsobem přes 2 milióny šneků, je jen třešničkou na dortu exkluzivní nabídky, která zatím nemá v ČR obdoby. To vše a více najdete na www.damibio.cz.