Bez roucha v Dlouhé

Divadlo v Dlouhé přivítá jaro rozvernou komedií Bez roucha světoznámého dramatika Michaela Frayna. Režisérka Hana Burešová do rolí členů malého hereckého ansámblu obsadila Helenu Dvořákovou, Marka Němce, Ondřeje Rychlého, Štěpánku Fingerhutovou, Jana Vondráčka, Kláru Sedláčkovou-Oltovou a další. 

Dnes už klasická komedie na téma, jak se dá i nedá dělat divadlo, v první části přibližuje průběh poslední generální zkoušky před premiérou bulvární frašky Sardinky, sardinky! Ve druhé pak její padesátou reprízu nahlíženou ze zákulisí. Pot, slzy i krev teče z herců zájezdové společnosti. A poteče i z herců na jevišti Divadla v Dlouhé. Proč, proboha, proč?! Vždyť je to jen divadlo. Mimořádně zdařilé dílo Michaela Frayna Bez roucha proslavila nesčetná uvedení na světových scénách a také film s Michaelem Cainem v hlavní roli. Do dějin českého divadla vstoupila především legendární inscenace Jiřího Menzela v Činoherním klubu z roku 1986.

Premiéra v Divadle v Dlouhé 20. března 2020. Předprodej vstupenek on-line na webu https://www.divadlovdlouhe.cz/ nebo v pokladně Divadla v Dlouhé, v Dlouhé ulici 39 v Praze 1.