B.ZERO1 ROCK od BVLGARI

Značka v brooklynské kultovní lokalitě Duggal Greenhouse premiérově představila novou kolekci debutoval B.zero1 Rock, která je nositelem i symbolem odvážného a nezkrotného ducha této Bvlgari.

Velkolepý večírek, jehož hostitelem byl generální ředitel skupiny Jean-Christophe Babin, vnesl pravý římský entusiasmus přímo do srdce neworského týdne módy. Není snad lepší příležitosti pro tuto italskou značku, když chce představit své nejnovější múzy. Super modelka Lily Aldridge, britská herečka Naomi Scott a americká hvězda Zendaya strhly na sebe veškerou pozornost jako nové tváře kampaně Bvlgari MAI TROPPO 2020, která je ódou na život, štěstí a ztělesněním kréda Bvlgari žít každý okamžik naplno.

Po příjezdu se hosté zahřáli hudebním „předkrmem“ modelky a DJ Mony Matsuoka, zatímco dechberoucí pyrotechnické a světelné efekty od White Void spolu s místnostmi nabízejícím imerzivní zážitky zvaly hosty k ponoření se do ikonického světa Bvlgari, plného exprese a odvážné kreativity.

Na večírku vystoupila cenami ověnčená mexicko-americká zpěvačka a herečka Becky G, která sdílí svůj optimistický přístup a mnohostranný talent s celosvětovým publikem více než 23 milionů followerů, a získala si přízeň davu, který ji odměnil tancem a zpěvem. Ale ani to nebyl konec zábavy v režii Bvlgari: americká zpěvačka Ciara nadchla každého svým energetickým výkonem a na tanečním parketu udržovala stálý roj stylově oblečených hostů.