Snídejte u Tiffanyho v Londýně

Pro všechny, kteří někdy snili o opravdové snídani u Tiffanyho, má společnost Tiffany & Co. skvělou zprávu. S radostí oznamuje otevření kavárny Tiffany Blue Box Cafe v londýnském Harrods, které se stalo prvním místem v Evropě, kde je možné tento jedinečný gastronomický koncept zažít.

Foto: Tiffany

Kavárna s restaurací se nachází v přízemí luxusní nákupní destinace a její interiér zrcadlí design prvního Blue Box Cafe z vlajkového obchodu Tiffany na Páté Avenue v New Yorku, a zároveň kombinuje prvky exkluzivně navržené pro jedinečnou lokaci v Harrods. Ikonická tyrkysová barva Tiffany Blue prostupuje celou kavárnu a vytváří iluzi, jako by si hosté vychutnávali delikatesy přimo ve slavné Tiffanyho krabičce.
Interiér kombinuje lehkost a elegantní moderní styl, který odkazuje na mistrnné zpracování a inspiraci přírodními motivy, kterými se společnost Tiffany proslavila. Hravé a nečekané detaily se harmonicky doplňují s luxusními povrchy, jakým je například nádherný amazonit s ručně malovaným motivem. Styl kavárny v sobě nese každodenní luxus, který Tiffany charakterizuje již více než 180 let. „Jsme velice potěšeni, že můžeme představit koncept Blue Box Cafe v Evropě právě v Harrods, jednom z nejslavnějších obchodních domů světa. V Londýně má značka Tiffany velice dlouhou tradici a jsme proto rádi, že nyní můžeme našim zákazníkům nabídnout další způspb, jak se ponořit do ikonického světa Tiffany“, říká Richard Moore, viceprezident Tiffany pro Global Store Design a Creative VIsual Merchandising.

Foto: Tiffany

Obklopeni Tiffanyho nádhernými šperky si hosté mohou vychutnat exkluzivní menu z nejkvalitnějších surovin získávaných z regionálních zdrojů. Blue Box Cafe nabízí nejen snídaně, ale také odpolední čaj a večeře. Ochutnat můžete například The Central Park Salad, The Big Apple, nebo The Blue Box dort. Vše je servírováno na porcelánu z kolekce Tiffany Home & Accessories Collection, která se dá v Harrods také zakoupit, pokud si chcete kousek stylového zážitku u Tiffanyho vychutnat i doma.