Privátní wellness hotelu Aura

Hledáte-li diskrétní zónu v Praze, kde byste mohli v soukromí, a v absolutním luxusu prožít příjemné chvilky odpočinku ve dvou nebo jen sami, tak hotel Aura je tím pravým místem.

Často se snažíme najít útočiště pro nás a naše protějšky, kde bychom si mohli nerušeně oddechnout nebo kde můžeme prožít vzrušující chvilky ve dvou. Pro spokojený milenecký život je soukromí a pohodlí zásadně důležité, ať už chcete zpestřit váš sexuální život a nebo se nechat jen hýčkat v nerušenném prostředí. A tady v hotelu Aura myslí opravdu na všechno. Elegantní pokoje v romantickém duchu daleko od středu města zaručí totální soukromí. Pronájem začíná od hodiny a maximální limit pro váš relax tu není, takže každý bude uspokojen, ať už chceme jen pár hodin nebo celý den. V letním období navíc můžete odpočívat u venkovního bazénu nebo zajít do hotelové restaurace. Tady čas prostě neplyne tak rychle a vše je připraveno pro tu nejnáročnější klientelu.

Jedinečný relax v designových pokojích zahrnuje dvoulůžko německé značky FBF bed&more s vlastním wellness, s vířivkou, terasou s venkovní vířivkou a výhledem do krajiny. V nejdražší variantě najdete také soukromou saunu přímo na pokoji. Atmosféru doladí osvícené hvězdné nebe nad postelí a jakékoliv občerstvení s donáškou na pokoj, které ke kvalitně strávenému času určitě patří. Vše je doladěno špičkovým moderním vybavením, které odráží potřeby těch nejnáročnějších klientů. Vířivky jsou z ryze profesionální řady této značky, na hygienu je zde kladem nezvykle vysoký důraz. Pokud se rozhodnete navšívit azyl hotelu Aura, tak můžete očekávat profesionální a diskrétní non-stop recepci, která zajistí veškerý servis, samozřejmostí je i bezplatné hlídané parkování. Ubytovat se zde hosté mohou bez registrace, takže maximální anonymita je zaručena. Více o hotelu se dozvíte na webu www.azyl-aura.cz nebo www.hotelaura.cz, kde je možnost udělat také rezervaci.

Každý pokoj má svou soukromou vířivku
Venkovní vířivka na terase

Foto: archiv hotel Aura