Luxusní a designová limitka pro upravené vlasy

Firma Dyson představila limitovanou edici v měděném stylu! V exkluzivní dárkové sadě bude možné pořídit jak vysoušeč vlasů Dyson Supersonic, tak i styler Dyson Airwrap, poháněné technologií s měděným jádrem.

Přístroje se pyšní měděnými detaily na vnější straně, které vzdávají poctu kovodělným prvkům, používaným při konstrukci digitálního motoru Dyson V9. Tento malý, ale zato výkonný motor je jádrem technologie, jež napájí oba přístroje. Je pouze 27 mm široký, což mu umožňuje unikátní umístění v rukojeti, čímž se posunuje těžiště a usnadňuje lepší manipulaci při vlasové úpravě. V motoru se nachází 13 vrtulek, dosahujících rychlosti až 110 000 otáček za minutu. Díky tomu se vytváří tlak 3,2 kPa a pohon 13 litrů vzduchu každou sekundu. Jedná se v průměru o šestkrát vyšší rychlost než u ostatních motorů běžných vysoušečů vlasů – ovšem s použitím třetinové váhy. Jedinečná technologie motoru je kombinována s technologií Air MultiplierTM, která se využívá k dosažení vysoké úrovně rychlého sušení.

Jádro styleru Dyson AirwrapTM přináší radikální změnu ve světě krásných účesů. Spočívá v nápadu využít digitální motor společnosti Dyson k vytvoření jevu známého jako Coanda efekt. Ten nastane, když vysokorychlostní proud vzduchu klouže po povrchu a díky rozdílům v tlaku pramen vlasů sám přilne ke zvolenému nástavci. Specialisté na aerodynamiku z vývojářského týmu společnosti Dyson využili tento princip a vytvořili přístroj, který dokáže upravovat vlasy za pomoci vzduchu v kombinaci s teplem. Můžete tak vytvářet vlny i vyhladit účes a to jak u rovných vlasů, tak i neposedných suchých kadeří. Výsledek přitom bude vypadat vždy přirozeně – a zároveň zabráníte poškození vlasové struktury v důsledku vystavení extrémním teplotám. 

V případě, že produkt zakoupíte od Dyson Demo Stores na Dyson.com, obsahují speciální vánoční balíčky také luxusní pouzdro a měděnou taštičku. Můžete je zakoupit také na Dyson.cz