Dárky od srdce: Ozdobte lahev momentkou nebo osobitým vzkazem

Chcete, aby dárek od vás byl osobní, aby bylo vidět, že na dotyčného skutečně myslíte a že jste výběru dárku věnovali čas i energii? Udělejte radost své rodině, známým či kamarádům díky originální stylové etiketě na přání. Alkohol.cz nabízí ve spolupráci s Johnnie Walker vytvoření vlastní personalizované etikety – a to v jednoduchém programu Johnnie Walker Label Studio, v němž se bez problémů zorientuje úplně každý. Ozvláštněte oblíbenou skotskou whisky osobním vzkazem, vtipnou momentkou či designovým štítkem a vyrazte svým nejbližším dech. 

Je jen na vás, jestli na láhev umístíte již předpřipravený štítek nebo ji ozdobíte vlastní fotkou. Zvolenou etiketu můžete doplnit jak libovolným textem, tak rozmanitými filtry. Během tvorby si pak kdykoliv vygenerujte náhled láhve a ujistěte se, že je vše tak, jak si přejete. Ovládání je jednoduché, návodné a intuitivní.

Johnie Walker Black Label, 629 Kč/ 0,7 l

Nechte se omámit vůní pomeranče a rozinek

Vychutnejte si prvotřídní dvanáctiletou skotskou whisky Johnnie Walker Black Label, která vzniká zráním vysoce kvalitního blendu v řemeslných dubových sudech. Způsob zrání propůjčuje whisky vůni pomeranče, rozinek a koření. Johnnie Walker Black Label zaujme opravdové gurmány. Vyniká především svou sametovou a lahodnou chutí s tóny kouře, vanilky a sladkého ovoce. Nejlépe si ji vychutnáte samotnou nebo na ledu.