Dara Rolins je novým celebrity fanouškem hotelu Mandarin Oriental

Hotel Mandarin Oriental je známý tím, že jej navštěvují často známé osobnosti z celého světa. Některé z nich se poté stanou také ambasadory a tento případ je nyní také zpěvačka Dara Rolins.

Proslulá marketingová kampaň hotelové skupiny Mandarin Oriental “He’s a Fan/She’s a Fan” funguje už přes 20 let. Kampaň elegantně kombinuje slavný symbol skupiny – FAN (v angličtině výraz pro vějíř a také fanouška) – mezinárodními celebritami, které pravidelně navštěvují a využívají služeb hotelů Mandarin Oriental. 

„Ti, co mě znají vědí, že je mi blízké vše co je zahalené tajemstvím. Vůně Orientu, chutě a filozofie Asie, to vše a mnoho víc v sobě skrývá právě pohádkový hotel Mandarin Oriental.“ uvádí Dara Rolins ke spolupráci s hotelem Mandarin Oriental.

Pro pražský hotel Mandarin Oriental byla Dara Rolins jasnou volbou. Hvězdná zpěvačka s vášní pro cestování a objevování všeho nového s hotelem zahájila spolupráci již v roce minulém, kdy navrhla limitovanou edici svíčky Vermi by Dara inspirovanou hotely Mandarin Oriental. Svíčka s vůní kadidla a myrhy obsahuje pouze rostlinné vosky a bavlněný knot a je dostupná v lázních hotelu Mandarin Oriental a také na oficiálních stránkách Vermi by Dara. 

„Životní styl, představivost a vnitřní síla Dary Rolins je motorem naší spolupráce. V současné době připravujeme s Darou další novinku, lázeňský rituál Vermi by Dara, který bude představen veřejnosti ještě toto léto.“ doplňuje Flavia Daudan-Caponi, generální ředitelka hotelu Mandarin Oriental, Prague. 

Mandarin Oriental a ikona Dara Rolins našli ve spolupráci dokonalou souhru. Toto spojení slibuje všem ostatním fanouškům Mandarin Oriental mnoho dalších novinek a nádherných zážitků.