Setkání vozů Porsche 911 již po jedenácté v Rakousku

Milovníci vozů Porsche nastartují letos v září opět motory a budou je prohánět na horských silnicích v rakouských Alpách. U příležitosti již jedenáctého setkání právě v devátém měsíci roku na úpatí vrcholu Elfer v Neustiftu v tyrolském údolí Stubai připravili výrobci legendárdní značky PORSCHE 911 pro jezdce jedinečný program.

Očekávají vás během celé akce čtyři vzrušující ďábelské jízdy a po nich absolutní relax ve skvěle vybaveném, mnohokrát vyznamenaném wellness areálu spa se soukromou oázou klidu Spa chalet nebo v nádherně velké přírodní zahradě. Nezapomenutelných zážitků bude ovšem celá řada. Nejkrásnější panoramatické alpské silnice a průsmyky v Tyrolsku, Jižním Tyrolsku a Horním Bavorsku slibují senzační výhledy a s máločím srovnatelný zážitek z jízdy. Driving at its best, zcela podle principu Porsche: Využít možnosti na maximum!  

Ve spa-hotelu Jagdhof se stejně naladěným požitkářům nabízí před kulisou impozantních velehor opravdové eldorádo zážitků při projížďkách vozem Porsche 911. Společné výlety vás zavedou po staré Brennerské silnici až do jihotyrolského Sterzingu/Vipiteno, přes pohoří Karwendel se zastávkou na Eng Alm a St. Lorenzen až do Brunecku/Brunico. Na programu legendárního setkání milovníků vozů Porsche je i vysvěcení maskota, túra na hotelovou louku Isse-Alm s grilováním a večerní návštěva Casina. 

Vyvrcholením pak bude závěrečný večer na rozloučenou s živou hudbou. O vrcholné kulinářské uspokojení se celý týden postará šéfkuchař Boris Meyer, pyšnící se čtyřmi kuchařskými čepicemi podle Gault Millaua. Dostatek jiskřivých a rozpalujících podnětů je přece ten správný olej pro převodovky i balzám pro duše. Účastnit se můžete i s e svým vozem Porsche 911 a užít si atmosféru hor i samotného hostitelského hotelu Jagdhof. Online určitě najdete informace o detailech jízdy i zážitcích na hotelu. Po skvěle prožitém dni plném zážitků na vás čekají kulinářské lahůdky a oáza pohody. Tento velmi oblíbený hotel je v péči jedné rodiny a hosté její laskavou a starostlivou ruku cítí na každém kroku. Atmosféru charakterizuje luxus a pohoda a vše je tu do posledního detailu velmi citlivě promyšleno pro pohodlí i se zřetelem na čistotu designu a nadčasovost. Hotel patří mezi špičkové hotely mezinárodního sdružení Relais & Châteaux. Hotel se pyšní čtyřmi čepicemi podle Gault & Millaua vyznamenanou à-la-carte restaurací Hubertus Stube, kde si vychutnáte kreativně připravené tyrolské tradiční speciality. K největším highlights hotelu patří jednoznačně skvěle zásobený vinný sklípek, kde vás čekají vína z nového i starého světa, stejně jako požitková gondola Genuss-Gondel – nejmenší restaurace pro gurmety v Tyrolsku.