Hvězdná párty v restauraci Sasazu

Po skončení finále Schwarzkopf Elite Model Look se někteří hosté přemístili do restaurace Sasazu na párty #seeyouatsasazu. Tato luxusní asijská restaurace je alchymií chutí, barev, vášně a designu, které společně vytvářejí okouzlující zážitek, právě proto je skvělým místem pro oslavu světové soutěže. 

Mezi hosty se objevili například Jakub Kohák, Eva Perkausová, Jitka Schneiderová, Dara Rolins, Jitka Schneiderová, Hana Vágnerová. Nechyběly zde ani topmodelky z agentury Elite ,které dobyly světová módní mola a nafotily obálky nejprestižnějších světových módních magazínů.  Vidět jste zde mohli například osobní múzu Johna Galliana Barboru Bruškovou, Evu Klímkovou, kterou nazývají českou Kate Moss, Barbaru Podzimkovou, která byla chodila přehlídky Chanel i Prada, Danielu Kociánovou, Denisu Dvořákovou,  Karolínu Mrozkovou, Janu Tvrdíkovou, Michaelu Kociánovou, Katarínu Janíčkovou, Michaelu Kociánovou, Barboru Stanislavovou a Josefa Utěkala.  

Na prestižní módní párty #seeyouatsasazu nechyběly ani diamantové šperky v
milonových hodnotách. Eva Perkausová a Eva Klímková si vybraly šperky české
klenotnické značky ALO diamonds. Evu Perkausovou zdobil náhrdelník ALO diamonds za 1 113 000 Kč, náušnice z bílých a černých diamantů za 476 000 Kč, prsten ve tvaru růže z černých a bílých diamantů za 907 000 Kč a náramek z černých a bílých diamantů za 1 020 000 Kč. Šperky ALO diamonds jsou v celkové hodnotě 3,5 milionu korun.