Šampaňský dům Dom Pérignon vytváří nový tvůrčí příběh s Lady Gaga

Spojení Lady Gaga a šampaňského domu Dom Pérignon ztělesňuje jedinečný Chef de Cave Vincent Chaperon v nových ročnících této výjimečné značky.

Tato inspirativní spolupráce vznikla především pro jejich společnou vírou v absolutní tvůrčí svobodu. Lady Gaga inspiruje ostatní snít, experimentovat a vyjádřit svou osobnost. Šampaňský dům Dom Pérignon neustále posouvá hranice při tvorbě každého nového ročníku a nachází harmonii v neustále se měnící přírodě a klimatu navzdory omezením, který každý rok přináší. Částečně byla tato spolupráce již odhalena v dubnu 2021 v podobě umělecké kampaně značky Dom Pérignon s odhalením sochy limitované edice navržené zpěvačkou Lady Gaga. Lady Gaga tímto pokračuje ve společném tvůrčím úsilí podepsáním lahví limitované edice Dom Pérignon Vintage 2010 a Rosé Vintage 2006 v exkluzivních dárkových boxech. Design hrající duhovými barvami připomíná světelný tok a pohyb. Společný design šampaňského domu a Lady Gaga, který se vlní a mění, je ódou na kreativitu.

V edici máme dvě vína. Je to Dom Pérignon Vintage 2010 byl sázkou, která byla vyhrána díky úsilí a mistrovsky zvládnutému řemeslu, které vychází se staletí zkušeností. Aroma šampaňského vína Dom Pérignon Vintage 2010 evokuje svěžest anglické zahrady po dešti a bujnost tropických zahrad. V chuti víno okamžitě projeví svou majestátnost, je plné a robustní. A potom Dom Pérignon Rosé Vintage 2006 je poctou odrůdě Pinot Noir. Smyslná paleta chutí je plná zralých, hlubokých a ovocných tónů. Tato energie – zahalena smyslností a tajemstvím – nás přivádí k překvapivě kořeněnému a slanému závěru. Limitovanou edici Dom Pérignon x Lady Gaga je možné zakoupit ve specializovaných prodejnách a e- shopech s vínem.