Vychutnejte si to pravé kouzlo Asie

Chcete se večer pobavit s přáteli a zažít něco skutečně netradičního? Pak navštivte restauraci BASU HOTPOT, sídlící v centru Prahy – přímo ve Slovanském domě. Naleznete ji v malebné zahrádce, která je součástí zdejšího vnitrobloku. Interiér je laděný v moderním asijském stylu, jenž kontrastuje s tradiční kuchyní z čínské provincie S‘-čchuan.

Návštěva této unikátní restaurace stojí skutečně za to. Jejím cílem je jediné – přiblížit zákazníkům oblíbené pokrmy čínské provincie S’-čchuan. „Sečuánské“ jídlo je známé po celém světě, ale často se podává v absolutně pozměněné podobě. V BASU se snaží připravovat svým zákazníkům jídla z těch nejkvalitnějších surovin, se svou ojedinělou kořeněnou a peprnou chutí. A zcela autentickým způsobem…

V Asii se tomu říká HOTPOT a je to jeden z nejpopulárnějších způsobů přípravy jídla. Při návštěvě vás usadí ke speciálnímu stolu, který zároveň slouží jako indukční deska. Dostanete hrnec s vařícím vývarem, ve kterém si postupně uvaříte pochoutky jako jsou mořské plody, plátky masa, výběrová zelenina nebo houby. Budete mít také spoustu času ke konverzaci, proto do BASU můžete zavítat na rodinnou oslavu, posezení s přáteli, nebo obchodní večeři.

www.slovanskydum.cz