Nespresso zahajuje letní sezonu v brazilském rytmu s Alessandrou Ambrosio

Firma představuje letní kolekci Nespresso pro rok 2022 inspirovanou tropickou Brazílií, jejíž múzou se stala Alessandra Ambrosio. V hlavní roli kolekce inspirované lahodnými tropickými chutěmi a brazilským národním nápojem Caipirinha vystupují limetka a máta.

Výsledkem jsou osvěžující nové ochucené kávy Barista Creations Liminha over Ice pro řadu Original a Exotic Liminha over Ice pro systém Vertuo. Citrónová žlutá připomínající sluneční světlo a vzorek tropických listů na letních designech Nespresso jsou poctou brazilské krajině a chtějí mezi všemi milovníky kávy na celém světě šířit pozitivního ducha a dobrou náladu.

Kromě pozitivního ducha a dobré nálady kampaň také zapojuje téma wellness a pečování o sebe sama. Léto je ideální čas vytvořit si novou rutinu. Ať už je to pravidelné ranní cappuccino k vaší józe či ledová káva při psaní do deníku, káva může být tím, co tyto rituály pomůže udržet naživu. Ke svému zapojení do letní kampaně Nespresso uvedla Alessandra Ambrosio: „Léto je moje nejoblíbenější část roku a jako Brazilka jsem velmi hrdá, že mohu být tváří kampaně, která se inspirovala mou zemí. Velmi se mi líbí koncept kávy jako něčeho, co v každém našem dni vyznačuje chvilky pro sebereflexi. Jsem nadšená, že mohu být součástí takto povznášející kampaně a spolupracovat se značkou Nespresso na tom, abychom mohli vdechnout život všem těmto lahodným receptům, letnímu příslušenství a kvalitní kávě – a Liminha over Ice skutečně zachycuje celé brazilské léto v jednom šálku!“

Letošní osvěžující nové kávy v řadě Nespresso Barista Creations for Ice jsou tropické limetkové a mátové potěšení, které dokonale zaženou pocit horka. Směsi Liminha over Ice a Exotic Liminha over Ice se inspirovaly šťavnatými chutěmi Brazílie a doprovází je zbrusu nové inovativní recepty pro požitkářskou ledovou kávu, kterou si můžete vychutnat v nejparnějším létu. Nové kávy doplní sezónní řadu černé kávy Barista Creations for Ice a oblíbených směsí Barista Creations for Ice Coconut Flavour a Tropical Coconut Flavour, které se letos opět vrací do nabídky. Letní kávové receptury Nespresso pro zahnání žízně najdete na www.nespresso.com.

Autor článku: Libka Šafránková Foto: Nespresso