Pharrell Williams je novým kreativním ředitelem pánských kolekcí Louis Vuitton

Módní dům Louis Vuitton oznamuje, že novým kreativním ředitelem pánských kolekcí byl jmenován Pharrell Williams. Designérova první kolekce pro značku Louis Vuitton bude oficiálně představena v červnu letošního roku během pařížského pánského fashion weeku.

Pharrell Williams je vizionářem, jehož kreativní svět má velmi široký záběr – od hudby, přes umění až po módu. Během posledních dvou dekád se stal globální kulturní ikonou. Způsob, jakým dokáže překonávat hranice napříč nejrůznějšími obory, je v dokonalém souladu s filozofií značky Louis Vuitton. Francouzská módní ikona se prezentuje jako kulturní módní dům, který se nebojí inovací, pokroku a aktivního přístupu.

„Jsem velice rád, že se Pharrell vrátil zpět domů. Po našich úspěšných kolaboracích z let 2004 a 2008 se nyní stává novým kreativním ředitelem pánských kolekcí Louis Vuitton. Jeho kreativní vize sahá daleko nad rámec módy, a tak jsem přesvědčen, že pod jeho vedením se začne psát nová a vzrušující kapitola ságy našeho módního domu,“ komentuje Pietro Beccari, prezident a generální ředitel značky Louis Vuitton.