Celebrity na golfu: Holí se chopily modelky i hvězdy divadla Broadway

Po úspěchu loňského prvního ročníku se i letos otevřely brány privátního hřiště Beroun Golf Club všem hráčům a fanouškům golfu. Během jedinečné čtyřdenní akce zavítalo do středních Čech několik stovek golfistů všech úrovní. Chybět samozřejmě nemohly ani české celebrity.

Modelky Romana Pavelková a Hana Mašlíková se syny se chopily nejen holí, ale i moderace. A není divu, vždyť půvabná zrzka Romana je na berounském hřišti jako doma: „Ráda sem jezdím nejen trénovat, ale i odpočívat. Je to krásné místo uprostřed přírody, navíc tu panuje přátelská, skoro až rodinná atmosféra.“

Z divadla Broadway si přijeli vyzkoušet golf Michaela Nosková, Jan Kopečný a Petr Ryšavý. Sportovně nadaná trojice na driving range překvapila, odpalovali totiž jeden míček za druhým jako profesionálové. „Opravdu to dnes zkouším poprvé, ale dostal jsem pochvalu od trenéra a myslím, že příští rok byste mě už mohli vidět na turnaji,“ řekl se smíchem Jan Kopečný.

Do turnaje se opět zapsal herec Petr Vondráček, který se golfu věnuje celý svůj život: „V mládí jsem hrál golf profesionálně, ale teď na to nemám příliš času. Přiznám se, že naposledy jsem turnaj hrál tady přesně před rokem. Neskutečně jsem si to užil jak loni, tak letos.“

Právě golfová akademie byla jednou z mnoha součástí doprovodného programu Golf Weeku. Ti, kteří si zatím netroufli na hřiště, mohli zlepšit odpaly pod dohledem trenéra, odpočinout si ve wellness, zaplavat si v bazénu či využít programu od partnerů akce. Účastníci turnaje měli během Golf Weeku jedinečnou možnost zahrát si na mistrovském hřišti navrženého architektem Lesem Furberem, které bylo v excelentní kondici.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *