Módní návrhář Lukáš Macháček vytvořil kolekci MERCH pro AutTalk Kateřiny Sokolové

Nová kolekce Lukáše Macháčka podpoří rodiny s autistickými dětmi. Výtěžek z prodeje kolekce poputuje do nadačního fondu AutTalk Kateřiny Sokolové na podporu rodin pečujících o autisty. Kolekce je symbolizována modrým srdcem, protože téma autismu je pro nadační fond AutTalk srdeční záležitost, a modrá je navíc barvou autismu a komunikace. Na tvorbě kolekce spolupracovali autisté Mathias Pova, Hana Rosenthal a Dodo K. Doudová.

„Mám velkou radost, že i v tomto roce můžeme pokračovat ve spolupráci s předními módními návrháři a na spolupráci s Lukášem Macháčkem se těším. Kolekce je krásná, nadčasová a letos v ní máme rovnou několik kousků. Věřím, že se bude prodávat skvěle, a sama se moc těším, až ji budu nosit. Výtěžek z prodeje této kolekce bude věnován na podporu rodin pečujících o autisty. Děkujeme!“ říká Kateřina Sokolová.


„S Kateřinou se známe už delší dobu díky práci v módě, a proto když nás naše mateřská agentura oslovila kvůli vzájemné spolupráci, neváhal jsem ani chvíli. I v mé rodině se potýkáme s autismem, a tak když mohu díky své práci zároveň pomoci, je to pro mě čest a radost zároveň,“ vysvětluje módní návrhář Lukáš Macháček.

Výtěžek z prodeje bude věnován na podporu rodin pečujících o autistické děti. Předměty si můžete zakoupit na www.mconcept.cz.