Parfémová značka Hima Jomo dorazila do Myskina přímo z Himalájí

Ručně vyráběné přírodní parfémy této „cruelty free“ značky ukrývají minimalisticky navržené obaly, jež jsou inspirovány životem v jednoduchosti. Hima Jomo svými parfémovými kreacemi povzbuzuje v odpoutání se od rušného vnějšího světa a žitím v přítomném okamžiku.

Trojice vůní vás vezme na olfaktorickou cestu po malých tibetských vesnicích, nejkrásnějších rituálech a nejbohatších botanických ingrediencích.

Nechte se vonnou kompozicí Tchai přenést na čajová pole Darjeelingu na úpatí Himalájí. Aromatická květinově-dřevitá kompozice této vůně je inspirována čajovými lístky sklízenými s láskou a něhou. Pohodová vůně z dílny parfémáře Barnabé Filliona se lehce pikantně otevírá díky bergamotu a kardamomu, poté přechází do hloubky květinového srdce z mimózy a ylang-ylangu. V závěru zažijete jemnou vůni čerstvého černého a darjeelingského čaje v kombinaci se santalovým dřevem, které jí dodává smyslnost.

Parfémová voda Pashm, kterou stvořil mistr parfémář Bertrand Duchaufour, v sobě odráží drsné hory Kašmíru nabízející úchvatné scenérie. Majestátní kašmírské kozy se volně pohybují a pasou se na vegetaci podél skalnatého terénu. Vzdušná vůně pašmíny je jemná a smyslná a evokuje svůdný zážitek z vůně, která je dřevitá, kořeněná a lehce pižmová. Nechte se zahalit do měkkého objetí ze skořice, bílého čaje a santalového dřeva, které se proplétají jako vzácné vzpomínky nomádů.

Parfémová voda Loon, pod kterou se stejně jako u předchozí vůně podepsal Bertrand Duchaufour, zachycuje esenci milované pandžábské růžové soli. Zažijte mystickou a éterickou auru díky vonným tónům cypřiše a alpské protěže, které se rozplývají v květinovém srdci z růže a jasmínu. Vetiver a cedrové dřevo dodávají vůni kořeněný nádech a připomínají hřejivou vůni země. Loon vypráví příběh o odvaze a síle horníků těžících solné krystaly v třpytivých odstínech růžové.

O Hima Jomo

Za parfémovým brandem Hima Jomo, založeným v Paříži v roce 2022, stojí odborníci a parfémoví nadšenci z Číny, Tibetu, Bhútánu, Indie a Francie. Jeho příběh se začal psát uprostřed pandemie, v době, kdy jsme byli nuceni trávit delší dobu v izolaci. Díky této neblahé zkušenosti se propast mezi obyvateli metropolí a okolním světem zvětšila více než kdykoli předtím a touha po opětovném spojení se tak zintenzivnila.

Vůně Hima Jomo zavedou své nositele na dobrodružnou cestu do divokých Himalájí, která jim umožní návrat ke kořenům a znovuobjevení pocitu pohody prostřednictvím přijetí olfaktorického bohatství této nebeské země.

Název Hima Jomo je kombinací dvou slov – slova Hima, které symbolizuje posvátné sídlo sněhu a zdroj života pro polovinu světové populace a slova Jomo, které označuje bohyni chránící majestátní zasněžené hory. Tato filozofie odráží způsob života, který vyznávají himálajští nomádi, kteří nacházejí klid a štěstí uprostřed svého odloučení od rušného vnějšího světa. Jejich život zaměřený na to nejnutnější je důkazem toho, že skutečné štěstí nespočívá v hojnosti, ale v nalezení radosti i z těch nejobyčejnějších věcí.

Vše koupíte na webu www.moskino.cz nebo v jejich úžasných kamenných obchodech Vinohradská 24, Praha 2 a Nerudova 27, Praha 1.