MUMM s ručně psaným vzkazem jako vánoční dárek

Personalizace ručně psaným vzkazem na stužce nebo na láhvi šampaňského značky Mumm, provedené zkušenou kaligrafkou a oceňovanou typografkou Petrou Dočekalovou, je novým vánočním hitem Jan Becher – Pernod Ricard .

MUMM s ikonickou červenou stuhou je možné volit ze suchých variant Brut, vlajkového MUMM Cordon Rouge nebo Le Rosé v populárním růžovém provedení, či pro příznivce sladkých vín ve variantě MUMM Demi-Sec. Krátký vzkaz či poděkování, ručně vyvedené na skle, vytvoří z láhve prémiového MUMM nezapomenutelnou připomínku výjimečné události i unikátní kousek do sbírky. A takové by měly letošní Vánoce být.

Objednání kaligrafie a zakoupení láhve prémiového alkoholu je možné uskutečnit již nyní na e-shopu prestigeselection.cz nebo v nově otevřeném shopu Prestige Selection, který se nachází v obchodním centru Stromovka v Holešovicích. Obchod Prestige Selection prodávající prémiové spirity nabízí i odborný servis z řad profesionálů a brand ambasadorů společnosti Jan Becher-Pernod Ricard, aby byl zajištěn maximální servis a pomoc při výběru dle přání klientů tohoto segmentu. Kaligrafie na zakoupené láhvi je připravena do týdne za cenu 149 Kč. Vidět osobně Petru Dočekalovou při práci na ručně psaném vzkazu můžete v shopu Prestige Selection od 19. do 22. prosince 2020. 

Foto: Jan Becher – Pernod Ricard