Elite model look zná svého vítěze a opět je z Česka

Vítězkou 38.světového finále Elite Model Look se stala Amélie Konšelová z České
republiky.
Vítězkou 38.světového finále Elite Modell Look se stala Amélie Konšelová z České republiky. Ředitel soutěže pro Českou a Slovenskou republiku a zároveň spolumajitel agentur Elite Prague a Elite Bratislava Saša Jány neskrývá své nadšení: „Jsem nesmírně hrdý na Améliin úspěch, kde po vítězství v národním kole Schwarzkopf Elite Model Look následovalo i vítězství na finále světovém. Navázala tím na úspěchy světových vítězek z České republiky, kterými byly Linda Vojtová, Denisa Dvořáková, Eva Klímková, Barbora Podzimková a Jana Tvrdíková. Česká republika se tak stala historicky nejúspěšnější zemí největšího projektu hledání nových tváří na světě, do kterého se ročně ve světě přihlásí více než 400.000 mladých lidí“.

Amélie Konšelová se k vítězství světového finále vyjádřila následovně: “Jsem překvapená, ale zároveň velmi potěšená výhrou ve světovém finále Elite Model Look. Velmi jsem si přála v této soutěži uspět, ale do poslední chvíle by mě nenapadlo, že se to skutečně stane. Poznala jsem díky online světovému finále spoustu příjemných lidí z nejrůznějších států z celého světa, kteří se v modelingu pohybují a o to víc si této výhry vážím“.  Všichni vítězové získali smlouvu s některou ze sítě agentur Elite World Group, do níž patří Elite Model World, Women Management, The Society Management, Supreme Management, Women 360 Management a EWG Management. 
Letošní plně virtuální událost představovala vyvrcholení celoročního hledání nových talentů z celého světa, do kterého se přihlásily desetitisíce adeptů. Do TOP 20 světového finále bylo vybráno 20 mladých talentů z 16 zemí světa ve třech kategoriích – modelka, model a digitální tvůrce. Alex Hanus, vítěz českého národního finále Schwarzkopf Elite Model Look se probojoval do TOP 5 mužů.