Návratův zimní festival jako festival asijských chutí

Majitel restaurací Štěpán Návrat startuje ve všech pobočkách 25.1.2022 Zimní festival. Jedná se o skvělé nabídky, které obvykle gastronomické festivaly nabízí, ale omezené pouze na tři podniky – Café Buddha, Benjamin a PRU58.

Café Buddha je stálicí na trhu. Asijská kuchyně připravovaná z kvalitních surovin, která si vybudovala v Praze a okolí silnou základnu zákazníků. Ti chodí pravidelně do restaurace ve Vršovicích či hojně využívají rozvozové služby. Druhou ze zmíněných je fine diningová restaurace Benjamin, která se po pouhém roce objevila v Michelinském průvodci. Poslední a nejnovější je PRU58 v Holešovicích. Asijská kuchyně tentokrát z českých surovin. Neobvyklé spojení, které i přes otevření v době pandemie udělala z této restaurace gastronomickou ikonu.

Všechny tyto restaurace poprvé spojuje jedna akce. Štěpán Návrat ve všech pobočkách startuje 25.1.2022 Zimní festival. Bude ve dvou etapách. První končí 12.2.2022. Druhá etapa začíná 16.2.2022 a končí 27.2.2022. Jedná se o skvělé nabídky, které obvykle gastronomické festivaly nabízí. Café Buddha v prvním části představí krevetí hody. 3chody podávané od 17:00 dál s nutnou rezervací a heslem „cash only“ absolutně nadchnou díky chutím a ceně 399Kč na osobu. Startuje se s úžasnými krevetami na lžičce plné letních tónů doplněné peprnou mátou. Následuje závitek s křupavou tempurou, jako hlavní chod nastupuje domácí thajské kari ze zelených papriček. Pokud by někomu chyběla sladká tečka lze přiobjednat fascinující Sticky Toffee dortík se slaným karamelem. 

Rozpis celého menu najdete na webu a nezapomeňte se udělat včas rezervaci, kapacita je omezena.