Diplomats Cup zavítal do Chuchle

Pod záštitou brazilského velvyslanectví se konal již pátý polo turnaj s názvem Diplomats cup na závodišti ve Velké Chuchli.

Tradiční sportovní akce, kterou zaštiťuje samotný velvyslanec Brazílie v ČR pan J.E. Marcia Florencia Nunes Cambraiu s manželkou. Díky této podpoře se může konat tento svátek pola, sportu králů, který se těší stále větší oblibě v Čechách i jinde na světě. Akci moderovala Jan-Marie Kiesel. A za celý den ji vidělo více než 400 dováků.

Naše šéfredaktorka Libka Safr s doprovodem, blogerkou Janou Janata a zástupkyní české pobočky Orient Expressu Kateřinou Šrubařovou.

Týmy hráli čtyři, v modré barvě, Inga Stawinsky a Kinga Nowakovská, podpořený dvěma argentinskými hráči Romanem Rampellem a Raulem Fernadezem, a ten dokázal získat první místo. Tým byl sponzorován firmou Thun a Darboven. Druhé místo obsadil tým v oranžové, tedy Kristina Wiedelmann-Breloer, Johanna Droste a ředitel turnaje Solveig Zoske s argentinským profesionálem Beto Farias. Ti byli sponzorováni Cosmo Polo a realitní kanceláří Karlin Port. Následoval tým v šedých košilích, pod firmou Alira víno a Letenský Zameček. A tým v zelené pod značkou Taittinger a George Prime Burger.

Celý den se o občerstvení starali sponzoři, tedy výborné burgery od George Prime Burger, šampaňský dům Taittinger a legendární gin Tanqueray, sponzorovaný Warehouse.

.