Perfect Academy – česká špička permanentního make-upu

Být neustále upravená je snem mnoha žen, které čím dál častěji využívají možnost permanentního make-upu. Ten, je-li proveden skutečným profesionálem, pomůže tohoto snu alespoň částečně dosáhnout.

Foto: archiv Perfect clinic

Právě proto se Lucie Kunzová rozhodla založit jedinečný institut krásy Perfect Academy a předávat dál své znalosti a zkušenosti v oboru permanentního make-upu a microbladingu. “Přestože jsem absolvovala několik kurzů v Čechách, měla jsem stále pocit, že mi nikdo nedokáže odpovědět na všechny mé otázky, a proto jsem se rozhodla čerpat informace v zahraničí. V Perfect Academy neslibujeme zázraky na počkání, námi proškolené kosmetičky za sebou mají stovky hodin teorie a praxe,” říká. Sama se tak svou precizní prací a neustálým zdokonalováním zařadila mezi absolutní špičku v České republice, a přestože sídlí v Hradci Králové, za její prací neváhají dojíždět klientky z celé republiky. Služby Perfect Academy vyhledávají i známé tváře jako jsou Veronika Kašáková, Lea Šteflíčková nebo Romana Pavelková.

Foto: archiv Perfect clinic

Ambice Lucii Kunzové rozhodně nechybí a svůj institut chce neustále posouvat na vyšší úrovně. “V České republice mi opravdu chybí akademie na světové úrovni, která je nezávislá a umí poradit, které značky jsou dobré a které ne. Chceme být PERFEKTNÍ – pro nás, i pro vás. Každá si zaslouží dostat za své peníze kvalitu, laskavost, vstřícnost, ochotu a dlouhodobou péči. Jedině tak můžeme společně růst a vytvořit si vzájemné pouto. Proto máme v logu prsteny, které toto pouto stvrzují.”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *