Další outlet na trhu

Otevírá se nový outlet store v centru Prahy s názvem VaNa1, který přináší módní bonbonky i komerční značky.

Za skvělými nákupy za ještě skvělejší ceny už nemusíte jezdit za hranice ČR nebo na periferii Prahy. Přímo v centru hlavního města se otevřel nový multibrandový outlet, kde to pravé pro sebe najdou ženy, muži i děti. Obchod o rozloze přes 2700 m2 najdete v dolní části Václavského náměstí v Paláci Koruna. Uvnitř obchodu je skutečné království všech, kteří milují módu, ale a stylové kousky chtějí kupovat výhodně. V České republice jde o první obchod svého druhu, kde najdete na jednom místě takto širokou nabídku. Ve dvou patrech můžete vybírat z 30 tisíc kusů oblečení, které se pravidelně doplňuje – pokaždé zde najdete něco nového. Slevy se pohybují minimálně od 30%, častěji jde však o 50 – 70% z původní ceny. 

Výběr značek je skutečně široký, od těch nejznámějších, jako Levis, Lee, Liu Jo, Esprit, Pepe Jeans, Guess, Guess by Marciano a mnoho dalších, až po originální modely francouzských designérů, obuv a značkové spodní prádlo. Na své si přijdou také sportovní nadšenci a milovníci pohodlné sportovní módy – vybírat mohou z široké nabídky oblečení a bot značek Adidas, Nike, VANS, Kappa, Puma nebo Reebok. Najdete zde i skutečné poklady od značek Furla, Valentino nebo Dolce&Gabana, ve kterých budete opravdu výjimeční.

Vedle dámské a pánské módy nabízí VaNa1 i stylové oblečení pro děti, samozřejmě také za skvělé ceny. Sortiment obchodu doplňuje home decor a kosmetika, která díky zajímavému, netradičnímu nebo vtipnému balení bude ozdobou vaší koupelny nebo skvělým dárkem. Najdete zde také hudební nosiče (CD i vinyly) a filmový i hudební merch (Marel, Game of Thrones atd.) Pokud si tedy chcete obohatit šatník, nebo si prostě jen udělat radost, směřujte své kroky na Václavské náměstí.