Exkluzivní Perrier-Jouët bar otevřen

Hotel Augustine otevřel velkolepým večerem první bar s exkluzivním šampaňským Perrier-Jouët v České republice.

Pětihvězdičkový hotel Augustine, spadající do portfolia Luxury Collection mezinárodní sítě hotelů Marriott, slaví 10. výročí svého působení na našem trhu. Augustine oslavu svého výročí pojal velkolepě. Přední hotel se spojil s exkluzivním šampaňským Perrier-Jouët, které v České republice zastupuje společnost Jan Becher – Pernod Ricard. Když se řekne Perrier-Jouët, vzpomenou si znalci nejlepšího šampaňského na bohaté, harmonické šumivé víno světle zlaté barvy. Láhev Grand Brut patří mezi nejlepší z šampaňských vín. Perrier-Jouët je první z vinařských domů, který začal vyrábět suché šampaňské, a v roce 1856 dal vzniknout legendárnímu stylu Brut. Perrier-Jouët Grand Brut cuvée navázalo na tuto tradici a stalo se nejpopulárnějším šampaňským z portfolia domu. Hotel Augustine pro své hosty a veřejnost od 30. května nabízí první bar s tímto šampaňským.

Šéfredaktorka Libka Safr u baru

Slavnostního večera se v hotelu Augustine zúčastnilo více než 100 hostů. Program v čele s vystoupením zpěvačky Moniky Bagárové si nenechala ujít herečka a spisovatelka Vlastina Svátková, herečka Yvetta Blanarovičová, herečka Ha Thanh Špetlíková, módní návrhářka Taťána Kovaříková a další významné osobnosti, které si se skleničkou v ruce vychutnávali nejen atmosféru hotelu, ale i prostory, kde se snoubí původní prvky klenutých stropů, fresek a dřevěných trámů doplněné českým kubistickým nábytkem. Večerem provázela Eva Čerešňáková. Milovníci módy se během slavnostního večera v hotelu nabízejícím 101 pokojů včetně 16 apartmánů těšili na módní přehlídku Michaely Hriňové tvoříci pod značkou AiM.

Zástupci Perrier Jouet a Jan Becher-Perrnod Ricard

Jsme velmi potěšeni spojením dvou výjimečných značek, které vzájemně umocňují požitek z luxusu. Hotel Augustine nabízející nádherný interiér a dokonalý servis na velmi unikátním místě je přesně to pravé co si milovník šampaňského muže přát pro ještě větší zážitek s exkluzivním Perrier-Jouët Belle Epoque,“ uvedla Dagmar Rychterová, Brand Manager Prestige Jan Becher – Pernod Ricard. Bar Perrier-Jouët Belle Epoque v hotelu Augustine, a Luxury Collection Prague, je otevřen od 30. května po celý týden od 12:00 do 22:00 hodin. Každý páteční večer je navíc zpestřen živou DJ show. Nejen výjimečný okamžik, ale i všední den si zaslouží oslavu v podobě skleničky exkluzivního šampaňského v nádherných prostorách s unikátní atmosférou. 

Vlastina Svátková v modelu ze své kolekce