Lounge bar Danielas by Barock přináší newyorskou atmosféru

Slavný restauratér Tommy Sjöö a jeho dcera otevíráji novou restauraci Danielas by Barock. Atmosféru světových metropolí a jejich nočních podniků si můžete vychutnat i v Praze.

Restauratér Tommy Sjöö, který má za sebou úspěšnou řadu restaurací jako je Barock, Obecní Dům, Pravda, Kampa Park, a také mnoho zahraničních projektů v Marbelle, Kodani či v Miami, se vrací do své milované Prahy s cílem přinést opět něco nového. Jeho nově otevřená restaurace navazuje na dnes již legendární restauraci Barock, která před dvaceti lety přinesla do Prahy zahraniční glamour a stala se nejoblíbenějším místem v módní Pařížské ulici. Oblíbený koncept známý z populárních destinací, který u nás dosud chyběl – spojení restaurace, lounge a baru, tedy místo, kde se můžete potkat s přáteli na skleničku ještě před večeří, vychutnat si úžasnou večeři a později se přesunout na drink do lounge a baru s DJem. Danielas je dokonalým místem i pro pracovní oběd, romantickou večeři ve dvou, nebo jen kávu či rychlejší oběd v lounge. Zážitek umocní interiér, jehož design a atmosféra vás v okamžiku přenesou do moderní zahraniční metropole.„Chceme našim hostům nabízet jednoduché, ale sofistikované pokrmy, nadstandartní servis a krásnéprostředí s živou atmosféru, která s nimi zůstane přes den až do pozdních večerních hodin”, vysvětluje Tommy Sjöö s nadšením.

Jedinečný styl a design dodala novému místu Jessica Sjöö, dcera Tommyho a Daniely, která se již v 15letech odstěhovala z Prahy do New Yorku, kde se dodnes úspěšně věnuje kariéře modelky a posledních 6 let také interiérové designérky. S přítelem, který také 18 let pracoval jako model, založila firmu SjooNoel a čerpá inspiraci ze svého dlouholetého působení v NY, Londýně, Miláně a Paříži. Originální spolupráce otce a dcery přinesla koncept, který připomíná oblíbené metropolitní destinace. „Chtěli jsme vytvořit místo, kde se spojuje móda, design, příjemné prostředí, dobrá hudba a skvělé jídlo a koktejly”, říká Jessica Sjöö. „V Danielas máme něco pro každého, po celý den, od snídaně až po večerní party. Ať jdete na oběd, ústřice a šampaňské, na drink s kamarádkami nebo na romantickou večeři, chceme, abyste se u nás cítili jako doma.”

Útulný prostor restaurace je rozdělený na dvě části, takže nabízí příjemné posezení v restauraci a také barovou část s pohodlným lounge, kde se oběd plynule protáhne v odpolední skleničku či dort s přáteli. Nejoblíbenější kreace barmanů jako je Daniealas Sour či Barock Spritz si po celý rok užijete i v pohodlných křesílkách venkovní zahrádky, na které vás přivítá i originální Moet & Chandon bar. Každý pátek a sobotu zahrají k večeři rezidenční DJs, které někdy doplní i živá hudba, a pocit toho, že jste se ocitli v New Yorku nebo Londýně, se tak ještě umocní.