Primátorky & Lexus lounge ochutnali Pohlreicha

O víkendu se konaly závody, které jsou v Praze více, než stoletou tradicí, slavné Primátorky. Veslaři soutěžili o svá prvenství a hosté Lexus lounge, si zase pochutnávali na kuchyni slavného Zdeňka Pohlreicha.

Zdeněk Pohlreich se během pražských Primátorek v Lexus Lounge rozpovídal. Mimo jiné i o tom, že chystá novou knihu, podle níž zvládne uvařit i ten, kdo to vůbec neumí. Pár obyčejných surovin, jednoduchý postup a na stole super jídlo. O nic jiného v nové kuchařce Zdeňka Pohlreicha s trefným názvem Super jednoduše nepůjde. Konečně si tak mohou připravit dobré a kvalitní jídlo i ti, kdo doteď zvládali jen čaj a míchaná vejce. Sám Pohlreich přitom nevidí nic špatného na jednoduchém vaření, ale ani na tom, že každý neumí všechno. „Jsem dost špatný v cukrárně, tam by bylo určitě co dohánět. Samozřejmě je toho ale daleko víc, není v lidských silách zvládnout všechno,“ prozradil během návštěvy pražských Primátorek, pro které už třetím rokem připravoval takzvaný signature dish. I ten byl navíc super jednoduchý, šlo totiž o moderní pojetí šunkové rolky s křenem.

Značka Lexus je již několik let partnerem této významné veslařské akce. I když by se mohlo zdát, že s tímto sportem nemá zdánlivě nic společného, tak opak je pravdou. Dlouhá léta totiž sponzoruje Český olympijský tým a jeho členy týmu, taktéž veslaře. Sport je tak jeden ze směrů, kudy se snaží pomáhat a vracet společnosti důvěru v jejich značku a automobily. Na akci jich bylo vystaveno hned několik a největší rozruch vzbudil model LC500 v krásném „cabrio“ provedení.