Doplňky stravy jsou hitem v současné péči o zdraví

Dalším zástupcem tohoto odvětví je slovenská značka Organic Oasis Lab, kterou vytvořila zakladatelka e-shopu Organic Oasis Lenka Šoltysová společně s týmem biochemiků a farmaceutů. Jedná se o prémiové přírodní doplňky stravy, které v sobě spojují prvky vědy a přírody, přičemž složky produktů tvoří aktivní a patentované látky, jejichž účinky prokazují klinické studie.

Lenka Šoltysová, zakladatelka Organic Oasis Lab: „Vytvořením značky Organic Oasis Lab jsem zúročila své celoživotní zkušenosti v oblasti zdravého životního stylu. Jsem ráda, že se nám spolu s týmem odborníků podařilo vytvořit unikátní duo výživových doplňků, které přispěje k pevnému zdraví a kráse našich zákazníků, neboť jak se říká ‚zdraví není vším, ale bez zdraví je všechno ničím’.
Třetí produkt plánujeme představit na jaře 2023.“


Do produktové řady spadají dva výrobky. Happy skin therapy. Unikátní přírodní směs 16 aktivních složek a 2 patentovaných látek pro zdravou, krásnou pleť i vlasy a nehty. Klíčovými složkami produktu jsou 2 patentované látky, konkrétně ceramidy Ceramosides™ a koncentrovaná směs polyfenolů Oxxynea®. Happy Skin Therapy je vhodná pro lidi, kteří mají vrásky, dehydrovanou, poškozenou a citlivou pleť se sklonem k ekzémům a zvětšeným pórům. Má výrazný anti-age efekt, zároveň zlepšuje elasticitu pokožky, podporuje tvorbu kolagenu, redukuje oxidační stres a následně stárnutí buněk.

Anti stress therapy je jedinečná přírodní směs 7 aktivních složek a 1 patentované látky pro odolnou psychiku, snížení únavy, vyčerpání, stabilizování hormonální rovnováhy a dobrý spánek. Klíčovými složkami produktu jsou patentovaná bio látka SERENZO™, bio Ashwagandha KSM-66 a přírodní vitaminy skupiny B spolu s přírodním hořčíkem. Anti Stress Therapy je nejvhodnější pro aktivní sportovce a lidi pracovně vytížené a ty, kteří pociťují fyzické, psychické a emocionální vypětí.

autor: Libka Safr, foto: archiv firem