Souboj šperkařských značek na červeném koberci

Filmový festival v Karlových Varech není jen přehlídka nejlepších filmů světa, ale také příležitost prezentovat ty nejlepší módní značky na červeném koberci. Letos to byl především souboj šperků značky Cartier a Bvlgari. A komu to víš slušelo?

Herečka Zuzana Stivínová vynesla šperky domu Cartier a to náhrdelník Juste un Clou, 18k žluté zlato hodinky Panthère de Cartier, 18k žluté zlato náramek Juste un Clou de Cartier, 18k žluté zlato prsten Juste un Clou de Cartier, 18k žluté zlato, osázený diamanty.
Herečka a módní ikona, Jitka Schneiderová si vybrala nepřehlédnutelnou róbu Chloé z The Brands Women, kterou doplnila psaníčkem Bottega Veneta a šperky Bvlgari. Outfit elegantně podtrhly náramky a prsten Divina, náušnice Divissima a prsten Fiorever.
Česká topmodelka Daniela Peštová zazářila na červeném koberci během slavnostního zahájení festivalu v kouzelné róbě Amen, doplněné kabelkou Donna Karan, botami Valentino a šperky italského domu Bvlgari. Pro výjimečný večer si vybrala náhrdelník a náušnice Serpenti Skin, které doplnila prsteny z kolekce Serpenti Viper.