Relaxační únik blízko Prahy: Objevte Infinit Sen Senohraby

Představte si místo, kde se svět zastaví a vy se můžete naplno věnovat svému vnitřnímu klidu a pohodě. Takovým místem je wellness centrum Infinit Sen v Senohrabech, jen kousek od Prahy.

Vstupte do oázy klidu a relaxace, kde vás uvítá vůně květin a zvuky tichého šepotu přírody. Infinit Sen se pyšní bohatou nabídkou procedur pro vaše tělo i duši, ať už hledáte odpočinek po náročném dni, nebo chcete prostě jenom zastavit čas a užít si okamžiky jen pro sebe. Jednou z největších novinek je termální bazén s vířivými lavicemi, který vás pohladí teplotou vody dosahující 35 až 37 °C. A co je nejlepší?  Tento bazén si můžete užívat po celý rok bez ohledu na počasí. Teplota vody se přizpůsobuje venkovnímu počasí, v zimě se teplota pohybuje okolo 35 až 37 °C, v létě má voda příjemných 30 až 33 °C. Takže nezapomeňte plavky a vychutnejte si koupaní pod širým nebem i v zimě.

Pro všechny milovníky saunování je připravena široká škála saunových procedur a ceremoniálů. Prožijete jedinečný zážitek v největším saunovém domě v České republice, kde se konají ceremonie spojené s aromaterapií a relaxační hudbou. Ať už preferujete tradiční saunování nebo hledáte něco zcela nového, Infinit Sen má pro vás připraveno to nejlepší. Úplně nový Snový dóm a ceremoniální sauna vám poskytnou pocit úplného uvolnění a obnovení energie.

Pro dokonalou relaxaci doporučujeme využít i nabídku masáží, která je součástí wellness centra. Vyberete si z klasických olejových, relaxačních, aromaterapeutických masáží nebo z některé ze speciálních procedur a rituálů. A pro ty, kdo chtějí prodloužit svůj pobyt a rozmazlování v Senohrabech, nabízí čtyřhvězdičkový hotel Sen útulné ubytování v malebné kopcovité krajině plné lesů, luk a rybníků, na které si užijete pohled u ranní kávy a výborné snídaně.

A co ještě dělá Infinit Sen tak výjimečným? Auto můžete nechat doma. Nový čistě elektrický  Mercedes shuttle bus vás totiž zdarma odveze přímo z vlakového nádraží Senohraby až k vchodu wellness centra. Takže pokud jste unaveni z každodenního shonu a hledáte okamžitý únik, není nic jednoduššího než vyrazit na výlet vlakem a nechat se unášet pohodlím a luxusem.

Potřebujete zrelaxovat, ale nemáte prostor celý den? Žádný problém! Infinit Sen je otevřen až do 22 hodin, takže si můžete dopřát svůj relaxační okamžik i po práci nebo večer. Takže neváhejte a vydechněte. Zastavte se. Zažijte to nejlepší, co wellness může nabídnout, a to v Infinit Sen Senohraby – vašem útočišti klidu a pohody blízko Prahy.