Maledivská vize Turecka prostřednictvím hotelu Bijal na riviéře

Na pobřeží Antalye se otevřel butikový villas-only resort BIJAL, oficiálně nejluxusnější hotel v Turecku. Butikový koncept nabídne devatenáct vil ve středomořském designu, tři gourmet restaurace s menu od michelinských šéfkuchařů, bar, clubhouse, tenisové kurty, SPA ve spolupráci s italskou značkou Bioline Jatò, Kids Club a privátní pláž.

Na turecké riviéře, nedaleko historického města Side, se letos v březnu po loňském soft openingu oficiálně otevírá villas-only resort BIJAL. Již podle tiskových materiálů si od něj slibujeme, že pro letošní sezonu v této oblasti nebude mít konkurenci. Mnoho pětihvězdičkových hotelů, které tu doposud najdete, zdaleka nedosahují tak vysokých standardů, které nabízí právě Bijal. Tady slovo „náročný zákazník“ a „luxus“ nepoužívají jen jako reklamní slogan, ale majitelé si dali opravdu záležet, aby uspokojili ty nejrozmazlenější zákazníky světa.

Maledivská vize v Turecku

Progresivní třiapadesátiletá turecká podnikatelka Esin Güral Argat po úspěchu dvojice svých resortů JOALI a JOALI Being na Maledivách přesunula svou filozofii ultra high-end hotelnictví 21. století také na pobřeží Antalye. S cenou začínající v sezoně na částce 2500 euro za noc je Bijal oficiálně nejexkluzivnějším resortem v celém Turecku. Vily o jedné, dvou, třech nebo čtyřech ložnicích jsou vybaveny terasami, privátními bazény a hosté v každé z nich budou opečováváni 24/7 servisem osobního butlera.

Nová Antalye

Gastronomické zázemí nabídnou přímo v resortu tři restaurace – Club House s barbecue, japonský teppanyaki spot na pláži a Beach House s mezinárodní a lokální kuchyní. Za menu těchto podniků stojí pečlivě vybraní michelinští šéfkuchaři. Specialitou resortu jsou také výjimečné organické snídaně, které představují skvělý způsob, jak začít den. Pro hosty je připravena možnost kurzů vaření s lokálními surovinami, degustací vína, soukromých plaveb při západu slunce, promítání filmů nebo privátního grilování.